top of page
Drie Franse Bullgod Puppies

Het hondenpension bestaat uit verschillende afdelingen met verwarmde binnen kennels waar uw huisdier met vertrouwde eigen deken en speeltjes verblijft. Honden worden de gehele dag persoonlijk uitgelaten van
‘s-morgens tot in de avond. Gedurende de nacht zijn de afdelingen voorzien van schemer licht en zachte muziek . Door dit uitlaatsysteem blijven de binnen verblijven netjes schoon en droog, zoals uw hond gewend is in de thuissituatie, de binnen verblijven zijn voorzien van een schuif schakel systeem zo kunnen wij onze binnen verblijven zo groot maken als we willen.

In onze grote speelweides is het voor iedere hond mogelijk om veilig los te kunnen wandelen, rennen, en spelen of lekker te kunnen ontspannen in de zon of schaduw. Ook beschikken wij over een groot stromend zwemwater wat gemaakt is voor de honden, en bevinden wij ons in een heerlijke rustige omgeving. Kortom ons motto is groot of klein, in de groep of misschien toch liever alleen, niks moet en alles mag. 
Het belangrijkste is dat uw hond zich veilig en welkom voelt tijdens zijn verblijf in ons pension.

Tijdens de vakantie van uw hond is onze voeding inbegrepen, wilt u uw eigen voeding mee geven mag dit uiteraard ook, ook is het van zelf sprekend dat medische behandelingen dagelijks uitgevoerd zullen worden zoals het geven van bijvoorbeeld medicijnen.

Tevens zullen wij uw hond de verzorging geven wat hij of zij nodig heeft.

bottom of page